Over Bellissima

Geshiedenis:
A & N Fashion startte uit als een boetiek in hartje Enschede. Er werd daar vooral in het middensegment verkocht en er werd dan ook alléén maar de bellissima collectie verkocht. Een collectie van een bedrijf in Bosnië en Herzegovina. Na 2 jaar werd de fysieke verkoop stop gezet in voordeel van de online verkoop. Wij waren eerder in het tweede jaar ook al aangesteld als de distributeurs van de bellissima collectie in Nederland, maar wij gingen onze eigen wegen in het licht van het sluiten van de boetiek. Door deze verandering van koers, was een rebranding ook van toepassing, en in dit geval werd dat een rebranding naar de initialen van de zonen van de eigenares, A & N Fashion. Sindsdien verkopen we via meerdere platformen op social media en via deze website.

De collectie:
De collectie van A & N Fashion is een mix van vele culturen en invloeden, met leveranciers uit Frankrijk zowel als Groot-Brittannië. Dit is ook te zien in de vele kleuren en de kwalitatieve stoffen die zijn verwerkt in het assortiment. Ook bieden we kleding in allerlei maten, reikend vanaf het kleinste tot aan plus-size modellen. Voor ieder wat!

Logistiek en samenwerking:
Bij A & N Fashion zijn we open voor alles en elke soort benadering. Wij passen ons aan tot uw gemak. U kunt uw factuur krijgen op elke bedenkbare manier, van Facebook, E-mail, Dropbox, WeTransfer zelfs tot aan Whatsapp. Ons nummer is ook tot laat in de avond van vroeg in de ochtend beschikbaar voor zaken.